Еве јас сум геј, страшен сум…ви личам на баба-рога?

Ги гледам билбордите заkazi-ne_zoki panker
„Кажи не на хомофобија….“
ок се ама….
Зошто некој геј не се појави на билборд
со текст
„еве јас сум геј, страшен сум?
ви личам на баба-рога?
јадам мали деца?
НЕ, по ништо не се разликувам од вас“
Да видат луѓето дека не станува збор за Марсовци
Немој да кажете дека им е страв од околина,
дека секој ден жртви паѓаат и сл.
доста више со тоа, иста приказна со години

Посетено 3.115 пати