АЛЕКСАНДАР НЕДЕВ

utrinsko kafe baner CRN tenok

nedev_naslovna
НЕДЕВ
Првото кафе го пијам од нога, пошто ќерка ми (8 год,) у исто време се спрема за у школо! Хаос!!! Второто на раат т со сите можни весници и…почнува денот !!!
Имајте убав ден, уживајте во кафето (како и да го пиете) и времево. 🙂
Посетено 636 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!