КЕТИ АТАНАСОВА

keiti_majkatiitatkotiКети Атанасова – ТАВ

Првото кафе обавезно го пијам дома сама пошто сум ранобудник. Денес бидејќи е голем празник ПРОЧКА, како што е редот вообичаено кај постарите на ручек за да ни ги исперат гревовите. Потоа на работа во ноќ, со сите работни обврски ќе бидам 12 саати окупирана, бучно. ПРОСТЕНО ВИ Е! 🙂

Посетено 1.430 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!