Скејтање на палета (Видео)

Дечкото од Словачка кој го крена возењето скејт на повисоко ниво. Погледнете го овој фантастичен и ниско-буџетен изум кој ќе ви помогне да заштедите пари но и да се забавувате додека го правите тоа.

Посетено 646 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!