Секоја фамилија во Македонија, треба да има по три деца

Секоја фамилија во Македонија, треба да има по три деца. Ако едното се погоди да биде гениј, другите две да го издржуваат …

Posted by Томи Том Лукас on Sunday, May 6, 2018

Посетено 406 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!