А, важно ли е?

a vazno li e-pocetna_majkatiitatkoti

Многу сакам кога ќе ми го погодиш кафето мамо. Да си направиме муабет, да му пратиме слика на бато, да му пишеме добро…

Posted by Sanja Stojkovska on Monday, April 18, 2016

Посетено 3.249 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!