Песна што не знаев да ја напишам

toa sum jas-igor-pocetna_majkatiitatkoti
Оваа не е песна, ова не се пее. Ова не е шега, ова не те смее. Кинам листови, шкртам, бришам… оваа песна не знам да ја напишам.
Од мојата прва книга ТОА СУМ ЈАС…1997
Посетено 2.918 пати (1 денес)