Амстердамски легален доручек

К’сни нешто сине, к’сни мил на мајка…

study-abroad-amsterdam-netherlands-art

– Синко, колку пати треба да ти кажам да не дуваш на гладно срце?!
– Јадев ма мамо, јадев…трипови од сабајле.

Посетено 2.422 пати (1 денес)