Ако Раде Шербеџија беше заболекар место глумец ќе беше познат по изреката


Ако Ра
де ppШербеџија беше заболекар место глумец ќе беше познат по изреката:

-Плукај бе братучед, плукај.

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, April 5, 2018

Посетено 1.780 пати (1 денес)