Иницијатива наречена „вежбањето е лек“

Создадена нова иницијатива помеѓу медицинските и фитнес професионалците со цел да се зголемат можностите на пациентите да вежбаат под искусен надзор надополнет со извештаи што ќе бидат праќани на ув...

Секој си се „Опва“ за Свој „ГроШ“ !!!

Све се дешаа на Плажа , безмалце у Подне, Нигдека – НИКОЈ: Демек , по „една“ и малце мезе , а Шо ВикаШ ? = Викам Може !!! Салатица од Патлиџан и печени љути Пиперки , со младо кромитче , Овчо М’рсно Сирење, Купус на „ситно“ со многу сол , Бибер и Оцет од оној „црнион ...