СЛОБОДАН ПЕТКОВИЌ

Обично станувам околу  7:30 и пред било што да направам, јадам 15 бадеми одстоени 24 часа во вода, а веднаш потоа го пијам првото утринско кафе.  Се јавувам кај некоја позитивна личност за така да ми помине денот, а секако не ги запоставувам секојдневните обврски кои се на пр...