Маја Јагликовска Малевска


Маја Јагликовска Малевска – професор по музичка уметностjaglikovska
Интернационално средно училиште

Не сум ранобудник но има денови кога уште не сум заспала а сакам да се раздени за да пијам кафе. Првото кафе ми е секогаш инстант и сакам сама да си го направам зошто си ја знам мерката, по боја го познавам ( пола лажичка кафе… не ставам цела зошто ме фаќа логореа , топла вода и малку млеко) . Второто кафе во денот го пијам само ако имам друштво најчесто на места каде што добро го прават и послужуваат.
Кафе со шеќер и на гладно –јок!

Посетено 796 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!