Македонија медиумска – земја на импровизации и сензации!

Баба ми ме учеше дека кукањето е лоша работа и дека претставувањето на себе си како жртва е кукавичка позиција. Дека одг…

Posted by Ana Jovkovska on Thursday, December 21, 2017

Посетено 294 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!