САШО ТОЛЕСКИ

profil sashe toleski dubai_majkatiitatkotiСашо ТолескиАгент за недвижнини
 Royal Home Real Estate – Dubai  

Разликата помеѓу утринското кафе кај вас и тука е во висината и времето. Првото утринско кафе го пијам на 100-ти кат, дури три саати порано од вас. Работните обврски започнуваат токму така, но секако попријатни ми се попладневните часови на преубавите места кои се на  “земјено” тло. Највеќе ми недостасува “бадијалџиското” кафе со пријателите во Македонија.

Посетено 3.223 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!