Кројачот од Панама

За пороците не постои доктор, доктор си ти самиот

На денешен ден‬ пред точно 9 години ја испив последната капка алкохол. Да бидам искрен, баш се осеќам фино. Истиот сум како порано, само трезен.

Скопје е мојот град

         ..сакал-нејќел го сакам Скопје пошто Скопје е мојот град

Не ме опоменувај дека треба да напишам “ВО” наместо “У”

Тоа што некој ме опоменува дека треба да напишам “ВО” наместо “У” , апсолутно не ми мења дал да го отерам “у курац” или “во курац”. — Кројачот од Панама (@Krojacot) August 13,...

Џемпер со две лица

Пакуј ми го и тој до него, ќе ги купам двата… Гледајќи вести се сетив на едно убаво и безгрижно време, кога често се идеше у Италија на шопинг. Ќе си речете, од кај па сеа овој, вести го потсетиле на убаво време…ќе разберете на крај. У една радња пробуем еден џемпер...

Which celebrity is your look alike?

We analyze your profile pic to help you find you celebrity look alike .

Ќерка Ќе Плаче, Мајка Ќе Краде

Ај ваљда нечија ќерка ќе плаче по спомениците на плоштад па мајка и ќе ги украде…се надевам нема да ја фатат. Posted by Кројачот од Панама on Tuesday, August 11, 2015

Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви

Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви, А Вие Продолжете Да Си Пишувате Со ЕДНА (е) Голема, А Другите малиии…букви де.

Топ 10 Љубовни Филмови На Сите Времиња

Доколку сте љубител на романтични филмови, овие топ 10 ви препорачуваме веднаш да ги гледате, секако доколку ги немате гледано досега Земете ги пуканките во раце, пивцето до вас, љубениот или љубената и одберете еден од  љубовните филмови на сите времиња кои ќе ве вратат назад во...