КАКВА Е ОВАА СИТУАЦИЈА

Стар Добар Штос: Јовица Михајловски

Пред малку се допишував со мојот стар пријател и колега…Јовица Михајловски. За публиката, тој вечно ќе остане како Ќелавиот од “Бушавата азбука“, или како чичко Куплунг. од филмот “Самоуништување” За мене е нешто многу повеќе од тоа. За мене вечно ќе ос...

мојот специјален дописник од република македонија