Утринско Кафе

Jean-Francois Guissouegou

Првото кафе  најчесто го пијам дома и тоа сам. Овие денови мојата сестра Роланда е на гости кај мене така што зачестивме со излегување уште од раните утрински часови, кафињата се редат едно по друго обично по скопските кафулиња. Времето е најубаво во овој период ...