Под итно на ПЕРЕЊЕ УШИ – Татјана Алексиќ

Не постои поголема религија од слушањето на човекот и човечштвото, треба само да се има истенчен слух и вид.

Големиот Леонардо запишал:
,,Постојат три групи на луѓе: оние кои гледаат, оние кои гледаат ако им покажеш со прст и оние кои ни при очи не можат да видат,, Секако, Леонардо не мислел на слепите, туку ни оставил порака да се запрашаме дали умееме да слушаме меѓу редови!“

Не, ние не слушаме ни кога ќе ни се апелира, нареди, забрани за лично и општо добро. Под итно на ПЕРЕЊЕ УШИ, мозоците одамна ни се испрани !

Татјана Алексиќ

Посетено 1.311 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

ani watch me Dragon Ball Super

sites to watch anime AniWatch JUJUTSU KAISEN

AniWatch Hunter x Hunter (2011) (Dub) Episode 143

Attack on Titan Final Season Episode 7

JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 36