Заборавам да те заборавам

Нешто не е во ред. Сечам домати во кујната и си го пресекувам прстот. Показалецот. Длабоко и болно. Лош знак,

Прочитај повеќе

AniWatch aniwatch.me: Watch High-Rise Invasion Episode 7 (https://aniwatch.pro/m/zlBK/ep-7)

AnimeDao animedao kiss: Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) Episode 10