Зошто водата има рок на траење?

Флашираната вода се продава со рок на траење на амбалажата, но тоа не значи дека таа не е добра за пиење по истекот на означениот датум на шишето

Прочитај повеќе

High School DxD (https://funimationfree.com/m/YpD) Episode 12 at Funimation funimation spring 2020

Watch Attack on Titan: Crimson Bow and Arrow Episode Full (https://animeflix.nl/m/lKPe/ep-1) at website https://animeflix.nl animeflix aot