Џон Клиз: Го живееме орвеловиот роман „1984“

[fblike] Политичката коректност го носи современото општество директно во светот на романот „1984“ на Орвел, вели Џон Клиз. Клиз изјавил

Прочитај повеќе

WCOStream watch cartoons online wcostream: Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 6 (https://wcostream.cc/m/Jbnz/ep-6)

AniWatch dubbed anime: Watch The Hidden Dungeon Only I Can Enter Episode 6