Поетски книги се, да…книгите на Џовани

Здраво ноќни птици и ранобудни пилиња Ова е само најава дека книгите на Џовани (некои од вас го знаат и

Прочитај повеќе

СЛОНОВИТЕ – Џовани, Васе Ска, Денко, Вуси и Боко

Слоновите музика и текст: Јовица Ивановски аранжмани(а воедно свират и пеат): Џовани, Васе Ска, Денко, Вуси и Боко [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=kH1DFDIAnXE[/youtube]

Прочитај повеќе

4Anime dubbed anime: Watch TONIKAWA: Over the Moon For You Episode 10

AnimeTV animetv jp: High-Rise Invasion Episode 12