Џина Папас Џокси и 5б ОУ Ј.Х Песталоци – Шарени чадори (Видео)

Шарени чадори, сегде по улици, врне не запира, врне истура , како на празници Скопје се топори ….. Маестро Џокси

Прочитај повеќе