Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од:

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од: 1. Центар 2. Влае 3. Ѓорче “Џанадар збира” – 1995  

Прочитај повеќе

AniWatch anime sites: Watch Attack on Titan Season 2 Episode 2 (https://aniwatch.pro/m/vJLz/ep-2)

AnimeFreak attack on titan animefreak: Dragon Ball (Dub) (https://animefreak.ws/m/Kyo) Episode 153