ЉУПЧО АНГЕЛОВ

Љупчо Ангелов – Љупа,  менаџер за продажба “MEDIA SOLUTIONS” [message_box title=”” color=””]Првото кафе го пијам со колегите, со кои уште

Прочитај повеќе