Ѕид ѕидосано, вар варосано,
а лечи дијабет тип 2. Што е тоа?

Според студијата која ја објави „American Journal of Clinical Nutrition“ јајцата можат да ве заштитат од дијабетес тип 2

Прочитај повеќе

KissAnime watch anime: Watch SK8 the Infinity Episode 4 (https://kissanimeonline.com/m/9B3y/ep-4)

AnimeFreak animefreak: Watch One Punch Man Episode 2