Зошто водата има рок на траење?

Флашираната вода се продава со рок на траење на амбалажата, но тоа не значи дека таа не е добра за пиење по истекот на означениот датум на шишето

Прочитај повеќе

AnimeHeaven anime heavene: Umibe no Étranger (https://animeheaven.pro/m/zDPN) Episode Full

AnimeFreak anime freak one piece: Dr. Stone (https://animefreak.ws/m/dvez) Episode 24