Казна за ждригање во јавност

Гласното ждригање на јавно место во Австрија е казниво, а што е уште поинтересно, законов навистина се спроведува. Еден виенски

Прочитај повеќе

AnimeFreak animefreak site: Attack on Titan Season 2 (Dub) (https://animefreak.ws/m/9jXL) Episode 12

AnimeDao god of highschool animedao: How Not to Summon a Demon Lord Ω Episode 3