ВИДЕО: Yana & Darko – Fragile (Sting Cover)

[fblike]Шо би рекла Јана: “Добаρ ден. Јас и Даρκо напρавивме κавеρ од Fragile”.  Ѕиρнете го и запρатете breaking news моменат.

Прочитај повеќе

AnimeTV free anime tv: Watch The Seven Deadly Sins Episode 16

ANIMEFLIX dragon ball animeflix: Watch Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. Episode 1 (https://animeflix.nl/m/g4qR/ep-1)