Наше Дете(што не е веќе дете) – Александар Митевски

[fblike] Ова дете не е веќе дете…но некогаш навистина беше НАШЕ ДЕТЕ Повод за објавата на Фејсбук профилот на Алесандар

Прочитај повеќе

Хавана Бенд: Пие, фрла, лока цело Скопје

Шток ми Бејбе кој прв ќе се опие… Хавана Бенд: Горан Атанасов-Зеко, Игор Џамбазов и Сашо Пижевски-Пиже.

Прочитај повеќе

ANIMEFLIX mob psycho 100 animeflix: Watch Attack on Titan Season 2 (Dub) Episode 2 (https://animeflix.nl/m/PkDK/ep-2)

AnimeFreak vinland saga animefreak: Fairy Tail (Dub) (https://animefreak.ws/m/abqA) Episode 175