Кој Ќе Добие Награда За Дизајн За 2015 година?

 Меѓу 76-те номинирани кандидати е и Френк Гери, но и многу други… Френк Гери е на чело на листата на

Прочитај повеќе

4Anime hotarubi no mori e 4anime: Attack on Titan (Dub) Episode 25

AnimeFreak animefreak boku no hero: Watch JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (Dub) Episode 32