Ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

„Силен земјотрес од 5.1. степени со епицентар во Охридско, го ПОГОДИ СКОПЈЕ”…ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

Прочитај повеќе

Бурни ноќи или мирни утра…трето нема

Коа ќе баталиш алкохол можда немаш бурни ноќи, ама бар затоа имаш мирни утра. Posted by Кројачот од Панама on Friday,

Прочитај повеќе