Фазанот што личи на Доналд Трамп стана ѕвезда на Интернет

Во Кина е многу популарен еден вид на фазан кој се нарекува златен фазан, а популарноста на овие птици неверојатно

Прочитај повеќе

AniWatch anime websites: Black Clover Episode 170

GoGoAnime gogoanime twitter: The Promised Neverland (https://gogoanime.be/m/0Dgk) Episode 12