Не треба да си пејач за да те види пола миљон на You Tube

Само качи се на мотор со БАТО и ете ти гледаност…колку ти душа сака. [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=bpba7_GEjNE[/youtube]

Прочитај повеќе