Сè што треба да знаете пред да започнете со трчање

Трчањето е едноставна и евтина рекреативност, но потребна е претходна подготовка за да избегнете повреди и други непријатности.

Прочитај повеќе

Иницијатива наречена „вежбањето е лек“

Создадена нова иницијатива помеѓу медицинските и фитнес професионалците со цел да се зголемат можностите на пациентите да вежбаат под искусен надзор надополнет со извештаи што ќе бидат праќани на увид на лекар

Прочитај повеќе

Watch Rent-a-Girlfriend Episode 3 (https://kissanimeonline.com/m/7BJP/ep-3) at website https://kissanimeonline.com kissanime twitter

Watch Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II (Dub) Episode 7 at website https://animeflix.nl animeflix boku no hero