Како лесно да се ослободите од „свадбарките“

Тој дел од телото кога рацете се кренати најчесто е виснат и во вид на желатин кој се тресе. Слично се случува и кога некој аплаудира, тие мускули се тресат, но и по престанувањето на аплаудирањето мускулите продолжуваат да се тресат.

Прочитај повеќе

ANIMEFLIX animeflix my hero: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (https://animeflix.nl/m/bl52) Episode 26

WCOStream watch anime dub: One Piece (Dub) Episode 693