Жени, мало внимание ве молам!! Немам ништо против ФБ и Инстаграм…

[fblike] Жени, мало внимание ве молам!! Немам ништо против ФБ и Инстаграм, ама барем еднаш годишно покажете ги градите и

Прочитај повеќе

Госпоѓо, се извинуваме ама мораме да го откажеме вашиот термин за депилација …

Госпоѓо, се извинуваме ама мораме да го откажеме вашиот термин за депилација … Не успеавме да најдеме комбајн!

Прочитај повеќе

Пејачки Тим На Соништата – Запејте Мајки (Видео)

[fblike] Нешто мое (текст), музика Фис … Оваа снимка ја имаме само јас и Фис, а раритет е меѓу другото

Прочитај повеќе

Абе Види Сеа, На Студентите Местото Им Е Во Амфитеатрите А Не На Улица

[fblike] Читам некои изјави дека студентите, ако треба пак ќе излезеле на улица. Абе види сеа, на студентите местото им

Прочитај повеќе