Бон тонот нè учи за покојните сè најдобро да зборуваме

Бон тонот нè учи за покојните сè најдобро да зборуваме. Некои денес зборувајќи за покојниот Тито го прекршија бон тонот.

Прочитај повеќе

Ситуација

[fblike] Ја анализирам внимателно ситуацијата кај нас, и веднаш ми текнува на една стара, добра на другарот и маршал наш

Прочитај повеќе

AnimeHeaven animehaven: Fairy Tail (Dub) (https://animeheaven.pro/m/AWKr) Episode 175

4Anime animes online: Watch The Promised Neverland Season 2 Episode 6 (https://4anime.biz/m/VRw0/ep-6)