ВАСКО ТОДОРОВ: Скечеви од Дијаспората

Васко Тодоров од добро познатото трио К-15 на  24. Април во недела ќе го објави првиот скеч од дијаспората насловен “Титаник”

Прочитај повеќе

AniWatch watch anime dub: Watch The Rising of the Shield Hero (Dub) Episode 24

4Anime hotarubi no mori e 4anime: Assassination Classroom (Dub) (https://4anime.biz/m/wXxx) Episode 22