Зошто водата има рок на траење?

Флашираната вода се продава со рок на траење на амбалажата, но тоа не значи дека таа не е добра за пиење по истекот на означениот датум на шишето

Прочитај повеќе

Watch The Irregular at Magic High School Episode 10 at Crunchyroll crunchyroll 14 day free trial

Watch Black Clover Episode 25 (https://animeplanet.cc/m/WlDk/ep-25) at website https://animeplanet.cc. See more anime planet tv