Теодора Мирческа: Мојот Мал Свет-Сликарството

Теодора Мирческа од Тетово, иако има завршено Средно уметничко училиште, Педагошки факултет и живее и работи во Скопје, сепак емоциите

Прочитај повеќе

AnimeFreak anime freak site: Watch Assassination Classroom (Dub) Episode 8

AnimeDao assassination classroom animedao: One Piece Episode 969