Убавите работи не паѓаат од небо, некој треба да се погрижи и за тоа, зарем не?

Пред да започне официјалната продажба на новиот Samsung S8 на 28 април, дел од нестрпливите корисници на Телеком веќе го имале нарачано онлајн. Можеби

Прочитај повеќе

AniWatch watch animes: Hunter x Hunter (Dub) Episode 148

AnimeFreak watch anime dub: Watch Dragon Ball (Dub) Episode 153 (https://animefreak.ws/m/Kyo/ep-153)