Марио Гоце е чист МаЌедон. Прадедо му бил Хунза, прабаба му исто, ама сос пунџа.

[fblike] Не ќе да ме зачуди ако од ТВ С,лнце извадат ваква теорија: Марио Гоце е чист МаЌедон. Прадедо му

Прочитај повеќе