Накитени со УБОСТ, раскитени од глупост, дарувани со љубов, ослободени од завист, тагата зад нас, надежта пред нас…

Фото: Мики Трајковски-Манца Накитени со УБОСТ, раскитени од глупост, дарувани со љубов, ослободени од завист, тагата зад нас, надежта пред

Прочитај повеќе