Само непријателите ја кажуваат вистината…

. „Само непријателите ја кажуваат вистината; пријателите и љубовниците лажат бескрајно, фатени во мрежата на должноста.“ – Стивен Кинг

Прочитај повеќе

KissAnime demon slayer kissanime: My Hero Academia (Dub) Episode 13

ANIMEFLIX one piece animeflix: Watch Fairy Tail Episode 99 (https://animeflix.nl/m/m8x/ep-99)