Најголемиот “Starbucks” се отвора во Њујорк

Менхетен, најверојатно ќе биде запаметен како место по коктелот “Cosmopolitan” благодарение на серијата Сексот и Градот, но жителите на Менхетен уживаат

Прочитај повеќе

Кога Во “Starbuks” На Чашата За Кафе Погрешно Ќе Го Напишат Вашето Име

[fblike] Се чини дека некои вработени во Старбакс треба да се вратат на училиште

Прочитај повеќе