26 јули, 1963 Година, Катастрофален Земјотрес Во Скопје (сеќавање, дел од книгата во печатење на Георги Ајановски)

[fblike] 26 јули, 1963 година, катастрофален земјотрес во Скопје сеќавање, дел од книгата во печатење на Георги Ајановски -Тоа се

Прочитај повеќе

За човечноста и помошта ..falemenderit!!

..водата дојде до бравите на возилата..го гледав возилото пред мене како плови..до нас возилото се наполни со вода и го

Прочитај повеќе

Kaguya-sama: Love is War Season 2 (Dub) (https://animeflix.nl/m/xgpD) Episode 12 at website https://animeflix.nl. See more animeflix my hero academia movie

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (Dub) (https://animeheaven.pro/m/XkKQ) Episode 26 at website https://animeheaven.pro. See more animeheaven hunter x hunter