Заборавам да те заборавам

Нешто не е во ред. Сечам домати во кујната и си го пресекувам прстот. Показалецот. Длабоко и болно. Лош знак,

Прочитај повеќе

WCOStream dubbed anime: The Quintessential Quintuplets 2 (https://wcostream.cc/m/Jbwa) Episode 12

ANIMEFLIX animeflix a silent voice: Watch One Punch Man Episode 7 (https://animeflix.nl/m/wNk/ep-7)