Сабота вечер. Излезена со другарките у Сокаче…

Сабота вечер. Излезена со другарките у Сокаче. Единственото место у градов каде што луѓето знаат да уживаат. Луѓе кои имаат

Прочитај повеќе

ЈОХАН ЕЛЗЕСЕР

  Првото утринско кафе … Утринското кафе си има посебно место во нашиот дом. Пијам две врсти на кафе, во

Прочитај повеќе

Watch The Seven Deadly Sins: Wrath of the Gods Episode 21 at website https://animeplanet.cc. See more seven deadly sins anime planet

Watch Hero Return Episode 11 (https://funimationfree.com/m/LQY7/ep-11) at Funimation funimation one piece dub