За вистинската љубов

Вистинската љубов нема претходен план. Таа не се случува по испланирано сценарио. Таа едноставно се случува. Љубов не се дава

Прочитај повеќе

Сокриена душа

Таму далеку во густата шума каде дрвјата се најгусти, каде зеленилото е најраспространето, каде очите те болат од зелената боја,

Прочитај повеќе

Што си ти?

Се прашувам што си ти што ми одзеде од моето скапоцено време преостанато и пресметано до секунда од мојот живот.

Прочитај повеќе

Зборови

Љубовни…Нељубовни… Немирни…Спокојни… Еден кажан збор, цела една приказна… Приказна со убави емоции, приказна со различни чувства… Приказна добра, приказна лоша…Колку

Прочитај повеќе

AnimeDao Watch english anime Online in HD for FREE

Website https://4anime.biz: Watch City Hunter: The Motion Picture (Dub) 4anime Episode Full 4anime discord

Watch Kaibutsu Oujo: Konsui Oujo Episode Full

Watch Baccano! Episode 13

Bcmoney-mobiletv: http://bcmoney-mobiletv.com/animefreakws

Camp-fire: https://camp-fire.jp/profile/gogoanimelol